Educació Blanquerna: 11/29/10

dilluns, 29 de novembre del 2010

0

QUÈ ÉS JCLIC?


Jclic està format per un conjunt d’aplicacions informàtiques que serveixen per realitzar diversos tipus d’activitats educatives: trencaclosques, associacions, exercicis de text, etç...

Les activitats no acostumen a presentar-se soles, sinó empaquetades en projectes. Un projecte està format per un conjunt d’activitats i una o més seqüències, que indiquen l’ordre en que s’han de mostra.

Per a més informació sobre aquesta aplicació clica aquí.

El dia 29 de Novembre en Jordi ens  va demanar que creesim un Jcli. El tema va ser La Tempesta, ens va demanar que busquesim tres imatges, una de un nuvol, una de llamps i una de pluja.

Quan vàrem tenir les imatges vam entrar al JClic Authors i vam guardar les tres imatges, per guardar-les s’ha d’anar a la pestanya “Mediateca”. A partir d’aquí vam començar a crear tres jocs diferents, primer amb una de les imatges que ell ja tenia vam crear un puzle, després varem crear un joc d’associació de paraules, un altre d’ordenar una frase i per últim un joc d’associació amb paraules i imatges. 

Per a crear un joc  s’ha d’anar a la pestanya “Activitats”, una de les coses a tenir amb compte es si es vol posar temps per a l’activitat (comptador) i si es vol posar ajuda (ajudes).

Fonts d'informació:  Zona Clic