Educació Blanquerna: 11/09/10

dimarts, 9 de novembre del 2010

0

Google Docs

Què és Google Docs?

Google Docs és un espai personal on i podem crear via web documents de text, formularis i fulles de càlcul. Els fitxer que anem creant els podem anar guardant i els podem convertir i descargar-los en diversos formats.

Es molt efectiu per a la realització de treballs en equip ja que podem compartir amb altres usuaris qualsevol fitxer que haguem creat i també es poden publicar via web i fins i tot adjuntar-lo en un post del teu blog.

És un programa molt semblant al Wiki, però el Google Docs te l'avantatge que les diferents persones del grup i poden treballar a l'hora.



Fonts d'informació: google.dirson.com
Video: You Tube
0

DOCUMENT COMPARTIT AMB GOOGLE DOCS

Durant la classe del dilluns dia 8, en Jordi ens va demanar que creesim un document compartit a través del Google Docs.Per crear-lo és molt senzill, nomes es tracta d'entrar al Google Docs i crear un document nou. Dintre d'aquest document i pots escriure el que vulguis com si fos un Word. Quant ja el tens creat el pots compartir amb altres persones i fins i tot pots xatejar a l'hora que crees el document amb les persones del grup. Es una bona manera de realitzar un treball a distància.



0

PRESENTACIÓ AMB EL GOOGLE DOCS

En Jordi, també ens va demanar que féssim una presentació amb el grup i que la compartíssim. Per crear la presentació, s'ha d'anar a crear presentació, un cop la tens creada ja hi pots escriure i indexar-hi el que vulguis, es molt semblant al Power Point ja que també funciona amb diapositives, però, aquest és molt mes senzill ja que no te tantes aplicacions. Per compartir-lo amb els companys, nomes cal clicar a compartir i indexar-hi totes les direccions de Gmail que vulguis.


0

FORMULARI DEL GOOGLE DOCS

0

VíDEO

El llenguatge audiovisual és el llenguatge que utilitza la imatge i el so per expressar-se.  Aquest llenguatge no el treballem gaire com a escriptors, es a dir, no l'utilitzem per a expressar-nos.

A la classe de GTIC el Jordi ens va passar unes imatges gravades per ell i en va demanar que les editéssim, es a dir que fessim un védeo propi de la Blanquerna, utilitzant el programa Movie Maker i que posteriorment i afegíssim una música baixada del Jamendo.